tisdag 12 maj 2015

Danskväll

Jag är åter på hotellet efter dagens jobb. Klockan är tjugo minuter i sex. Det blir flera timmar att ta sig igenom innan det är dags att sova. På en anslagstavla ser jag att det blir dans på hotellet senare under kvällen. Därför bestämmer jag mig för att träna och sedan gå och dansa några timmar. Efter träningen tar jag en dusch går lägger jag mig och vilar. Någon timme senare känner jag mig pigg och utvilad. Snart känner jag att det är dags att gå till dansen.

Trots den tidiga timmen har det kommit många danssugna. Jag sätter mig vid bardisken. Medan jag tar en överblick beställer jag in en drink. Jag får ett par danser med en tjej på drygt 40 som verkar vara stammis. Hon är mjuk och följsam och vi kommer riktigt nära varann. Vi dansar kind mot kind och min hand på hennes rygg smyger sig nedåt. När vi tror att vi inte är iakttagna smyger sig handen när till hennes skinkor.
Men jag dansar också med andra kvinnor. En som jag tror är 50 plus gör också intryck på mig. Vi har ett tätt samarbete på dansgolvet. Hon heter Ulla. Hon ger mig en pirrande känsla i underlivet. Hon bär ingen vigselring. Men en vit rand på ena fingret säger mig, att där brukar det sitta något. När jag efter några timmar dansar med Ulla ser jag hur 40-åringen och en något äldre man försvinner in i hissen. Jag reagerar tydligen så att Ulla märker det. Hon lägger sin hand på min kind, ser mig i ögonen och säger:
- Synd på en så rar ärta.
- Vad menar du med det?
- Ja, nu får du ju inte fortsätta att smeka hennes rumpa.
- Men här har jag ju en som är minst lika fin.
Med de orden lägger jag bägge händerna på hennes rumpa och trycker henne mot mig. Jag vet inte vad reaktionen kommer att bli. Men hon böjer sig bakåt och med ett leende ser hon mig i ögonen. Sedan får jag en blöt kyss på munnen. Vi fortsätter med ännu en dans på gränsen till det anständiga. Vi står fortfarande med armarna om varann när jag frågar:
- Har du lust att ta en drink uppe på mitt rum?
- Ja en drink, men hur det blir med lusten får vi väl se.

 Jag fattar hennes arm och vi går mot hissen. Väl uppe på rummet kramar jag henne och vi möts i en kyss som inte är av det torrare slaget. Sedan bryter vi och jag serverar en drink. Jag sätter mig i rummets enda fåtölj med henne i mitt knä. Vi pratar och småhånglar medan vi tömmer ännu ett par drinkar. När vi sedan äter varandras tungor smyger jag in en hand mellan hennes lår. Hon särar på benen så att jag kommer ända upp till underlivet. Jag kramar venusberget och låter pekfingret gå in mellan hennes blygdläppar. Hon lyfter på rumpan så att hon får in handen och kramar min ståndare. Vi sitter så och hetsar upp oss mer och mer. Vi strippar av varandra kläderna. Ullas blus åker och avslöjar en läcker bh som döljer ett par runda bröst och ger en läcker klyfta. Jag knäpper upp hennes bh och ett par underbara bröst släpps ut i frihet. Bröstvårtorna är styva. Härliga röda vårtgårdar. Ulla blir lite blyg.
- Jag har fått så hängiga bröst. Så blir det efter tre barn. Har fått tantbröst. Har funderat på att operera dem
- De är fina. Riktiga kvinnor har naturliga bröst.
Ulla knäpper upp min skjorta. Hon drar av och jag sitter med bar överkropp. 
- Vilka fina tatueringar du har, säger Ulla och smeker mina axlar. Har du fler?
-Nej bara på axlarna. Är du tatuerad?
- Nej jag har funderat men har inte inte kunnat bestämma mig.
Jag kysser Ulla bröst. Låter tungan känna på hennes knottriga vårtgårdar
När jag känner att vi måste fortsätta viskar Ulla
- Vi flyttar till sängen.
Medan vi flyttar oss får vi av varandra resten av kläderna. När vi är nakna puttar hon ner mig på rygg i sängen. Hon kommer över mig i 69-ställning. Jag ser hennes frestande fitta, som är lätt öppen. Ulla har rakat allt men sparat en tofs ovanför springan. Med ett kraftigt grepp om hennes skinkor pressar jag henne mot mig. Jag låter tungan vandra över blygdläpparna och formar mina läppar till en liten trut över hennes lilla tapp. Hon vandrar med sin tunga över min kuk. Den sträva tungan och den varma andedräkten ger en så skön känsla att jag känner det i hela kroppen. När hon tar in kuken i munnen måste jag för ett kort ögonblick bara njuta och känna.
Men det tänder också ett behov av att vara aktiv. Jag rullar ihop tungan och försöker komma långt in i slidan. Sedan får tungan vandra från de yttre läpparna till de inre. På nytt koncentrerar jag mig på hennes lilla tapp. Den växer och blir styvare i min mun Vi fortsätter att med slick och sug bearbeta varandra. Hennes andedräkt mot mitt underliv blir hetare och hetare och den sträva tungan och de mjölkande läpparna hetsar allt mer och mer. Det hetsar mig till ett allt intensivare arbete med tunga och mun.
Hela hennes kropp darrar och hon pressar sig mot mig. Med låren klämmer hon fast mitt huvud. Samtidigt som jag måste kippa efter luft vill jag ge henne full njutning. Hon skakar så hårt i hela kroppen att jag måste hålla henne kvar med ett kraftig grepp om hennes skinkor. Jag slickar och suger över hela hennes fitta. Hon spottar ut kuken, lägger huvudet på mitt lår och flåsar. Jag fortsätter att bearbeta hennes fitta. Orgasmen skakar henne. Jag håller henne på topp tills hon tappar all kraft och bara sjunker ihop.
Hon ligger stilla och bara andas tungt. Mina händer far smekande över hennes rygg, rumpa och lår. Jag slickar försiktigt över fittan, upp över venusberget och in i de svettiga ljumskvecken. Som ett bi suger jag nektarn från blomman.

Ulla vaknar till liv och tar på nytt kuken i munnen, går med tungan ner över skaftet och suger på pungkulorna. När hon på nytt tar in kuken i munnen och suger klarar jag inte mer. Jag skakar som av frossa. Smärtan går genom ryggraden och ut genom pung och kuk. Jag skjuter satsen in i hennes mun. Utan att svälja tömmer hon mig helt. Sedan hoppar hon ner från sängen och springer ut till toaletten. Jag hör hur hon spottar ut sperman och sedan sköljer munnen.
Med ett leende kommer hon tillbaka och lägger sig vid min sida. Hon möter mina läppar med en kyss. Sedan ser hon mig i ögonen och säger:
- Jag får inte ha din sperma kvar i kroppen för då har jag varit otrogen.
- Jag förstår, svarar jag lätt konfunderad.
Vi ligger kvar och viskar och kelar. Jag låter ett finger gå in i henne. Då reagerar hon med små juckande rörelser. Samtidigt tar hon ett grepp om min kuk stämningen tätnar på nytt och hon frågar:
- Orkar du en gång till?
- Ja, jag tar en Viagra.
- Då får vi mysa en stund innan det lilla pillret får effekt. Har du alltid med dig ”First Aid Kit”?
Jag tar fram min necessär med och tar ett piller. Ulla iakttar intresserad.
- Du verkar vara välutrustad.  Har du en kondomer också?
- Ja, svarar jag med en nick.
- Då får du komma in i mig för då är jag inte otrogen.
Jag tar med mig paketet och efter stund får pillret effekt. Ulla öppnar kondompaketet och rullar på kondomen.  Efter en kort stunds kelande är jag inne i henne. Vi ligger i missionärsställning och det dröjer inte länge förrän vi är i full aktion. Jag stöter med kraftiga juck och hon möter. Snart rinner svetten om oss och upphetsningen ökar.  Efter den första utlösninge dröjer det längre för mig. Men när jag så småningom kommer trycker jag mig in med all kraft. Det tänder henne och hon svarar. Darrande ligger vi tätt hopslingrade en lång stund. Jag drar sakta mig ur Ulla och håller fast kondomen på snoppen
- Får se blev det mycket? Ulla tar kondomen från mig och studerar det vita innehållet. Du är ju riktigt duktig. Vi gör ett gemensamt toalettbesök. Vi duschar av oss tillsammans. Sedan lägger vi oss och vilar. Det dröjer inte länge förrän vi bägge somnar.
Nästa gång vi vaknar är det tidig morgon. Ulla går upp duschar innan hon tar på sig kläderna. Innan hon åker skall hon hämta sina saker inne på sitt rum. Jag ligger naken utsträckt på sängen. Hon sätter sig på sängkanten, ser på mig och säger:
- Tack skall du ha för en underbar natt. Eller är det kanske den här lille pojken jag skall tacka
När hon säger det böjer hon sig ner, tar kuken i munnen och avslutar med en puss. Det är allt som behövs för att den skall resa sig. Då trutar hon med munnen och säger:
- Titta den vill igen. Synd att vi inte har tid.
Jag för in en hand under hennes kjol och klämmer om venusberget. Sedan tar jag tag om trosan, drar den neråt och säger:
- Jag vill också pussa.
Jag lyckas få in huvudet mellan hennes ben och låter tungan svepa över hennes blygdläppar. Hon står helt stilla och låter mig hållas. Det behövs inte många slick förrän fukten tränger fram.
Med ett språng kommer jag upp ur sängen, lyfter upp hennes kjol och böjer henne framåt över sängen. Hon följer villigt med samtidigt som hon fnittrande säger:
- Vad tar du dig till.
- Bara ett litet lätt avsked.
Hon sträcker fram en hand och hjälper kuken in mellan blygdläpparna. Som hon står med benen kniper hon hårt om mitt stånd. Det är trångt men hon tar emot med både väta och värme. Efter bara någon minut går det för mig och hon är med. På nytt har jag fyllt henne med min säd. När jag drar mig ur droppar det. Hon tar en servett, lägger för och drar upp trosan. Sedan säger hon:
- Jag hinner inte tvätta mig igen, men det kan vara skönt med ett litet minne.

När hon har rättat till klädseln, säger Ulla
- Vi måste skynda oss ned till frukosten
Jag rakar mig och får snabbt på mig mina kläder

Vid frukostbordet frågar jag om vi inte skall träffas igen. Hon är helt med och tycker att vi skall försöka snart. Jag får bara hennes jobbtelefon då hon inte vill blanda in sina hemtelefoner. Hon får också numret till min jobbtelefon. Så skiljs våra vägar för ett tag. Men jag känner att det kommer inte att dröja länge förrän vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar