lördag 15 augusti 2015

Två systrar

Äntligen fredag och semester. En efterlängtad semester efter en kall vår och mycket arbete under vintern. Jag blev snabbt klart med förberedelserna inför en veckas vistelse på torpet. Det mesta fanns där redan då min särbo Carina redan bott där sin första semestervecka och haft sällskap av sin syster Cissi som också börjat sin sommarledighet. Jag handlade det som Carina messat mig och slank in på systembolaget och köpte lite goda drycker och sen in i bilen och iväg mot torpet. Efter dryga timmans körning svängde jag av på den lilla grusväg som ledde upp mot sjön där stugan låg.

Jag parkerade, lastade ur bilen. Fortsatte in i huset och sovrummet där dubbelsängen stod obäddad och rummet var belamrat med olika kvinnokläder. Uppenbarligen hade Carina och hennes syster delat på sängen under veckan. Jag klädde snabbt av mig och plockade fram en handduk som jag svepte kring midjan och tog ett par badshorts i handen och fyllde en korg med en flaska rosébubbel och glas innan jag släntrade ner mot bryggan vid sjön där jag antog att damerna höll hus .

Mycket riktigt. Där på ett par filtar låg två spritt språngandes nakna kvinnor och solade. De såg ut som två tvillingar även om Carina är två år äldre än sin syrra. Bara synen av den kvinnliga fägringen fick det att rycka lite i organet. Det var i och för sig inte första gången som jag såg Cissi naken. Hon är rätt lik sin storsyster Carina. Båda systrarna har cendré halvlångt hår. Är omkring 165 långa med naturliga bröst som nu sackade lite med ålderns rätt. Vi är 50 plus och lite till. Cissi är numera singel med utflugna barn
.
Jag hojtade till när jag kom ner för slänten mot sjön och båda två rullade samtidigt över på mage och tittade upp mot mig och jag möttes av ett korus av välkomnande ord och leenden. Inga försök att skyla sig här inte! Vi småpratade lite om semestern som skulle komma och Carina avslöjade att Cissi skulle bli kvar över helgen. Medan vi pratade delade jag ut glas och poppade upp bubbelvinet. Sedan skålade vi för sommar och semester och tömde snabbt glasen.
Cissi visade upp sin nya tatuering. Hon hade sina barns namn tatuerade på skuldran i ett hjärta.
-        -  Nu vågade jag göra det efter vi separerade, sa Cissi. Ex-et tyckte att det bara var dåliga flickor som är tatuerade.
-       -   Är du dålig flicka nu då, frågade jag?
-      -    Bara lite, skrattade Cissi tillbaka. Då är väl du en lite stygg pojke med dina tatueringar?
-        - Jag är en riktig tuffing, skrattade jag tillbaka
-     -    Han bara tror att han är tuff, fyllde Carina i.
-         
Vi beundrade sedan Cissis tatuering. Frågade om det hade gjort ont. Jag lade sedan märke att båda systrarna ansat sina venusberg. Carina hade lämnat en liten tofs, precis som hon vet att jag tycker är snyggt. Cissi hade en smal sträng ovanför springan. Jag kunde inte låta bli att fråga
-      -   Nya frisyrer, tjejer?
-        - Jo, vi tänkte porra till det för eventuella manliga besökare, svarade Carina skälmskt.

Solen värmde gott så jag beslöt mig för att ta ett dopp och gick ut på bryggan och lät handduken falla. Jag såg i ögonvrån att kvinnorna tittade på mig och jag dök i vattnet och kom upp till ytan för att mötas av applåder och domarsiffror som de ropade ut. Jag tog en liten simtur ut till mitten av sjön, eller rättare sagt tjärnen. Efter simturen tog jag tvålen och tvättade snabbt av mig och med en lite baktanke ägnade jag lite extra tid åt kuken som svällde lite av behandlingen. Kanske skulle det bli något spännande redan i eftermiddag.

Jag gick upp till filten och slog mig ner på den lediga platsen mellan Carina och Cissi och sträckte ut mig på rygg i solen och slöt ögonen och njöt. Små vågor kluckade rogivande mot ekan som låg förtöjd vid brygga och systrarna surrade på i vad som tycktes vara en evighetskonversation. Då och då hörde jag lite fågelsång innan jag belåten hamnade i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet i total avslappning. Trodde jag! Carina petade till mig i sidan
-        - Men Hans-Erik! Vad ligger du och drömmer om? frågade Carina småskrattande. Vad händer här? Har du ätit Viagra? Eller vill du bara visa upp dig för Cissi?

Den första reaktionen av förlägenhet över ståndet och jag drog åt mig badhanduken och skylde mig. Men de båda kvinnorna fortsatte att stoja och skojade om mannens organ och att det lever ett eget liv. Carina drog av mig badlakanet och puffade ännu en gång till min lem så att den vippade till vilket tydligen var roligt ty de fnittrade hysteriskt. Cissi satt med rödblossande kinder och följde fnittrande händelseförloppet och hon vek blygt undan med blicken när våra ögon möttes.
Carina tittade lite medlidsamt på mig och vände sig till sin syster sa med lite konstlad röst:
-        - Du får ursäkta Cissi, men Hans-Erik blir så konstig då han är tillsammans med tjejer. Undrar om det fanns någon lösning på problemet?
Åter började ett hysteriskt skrattande och förslagen haglade. Som att jag skulle hälla isvatten på den till att jag skulle gå iväg och ”fixa det på egen hand”. Jag drogs med i leken men det blev nästan knäpptyst när jag föreslog, att eftersom det fanns två kvinnor här som uppenbarligen visste precis vad som krävdes kunde väl någon av dem ”ta hand om problemet”!
Tystnade ersattes snabbt av ett gapskratt och Carina konstaterade:
-        - Du skulle allt må om det blev så, va?
Jag nickade glatt och överdrivet ett jakande svar. Carina svepte med blicken över sin syster och jag såg hur Cissi nickade nästan obemärkt.
-        - Jaha, konstaterade Carina, Det finns tydligen bara ett fungerande sätt så det får väl bli så.

Med de orden grep hon om min styva lem och började försiktigt runka den inför sin syster. Jag blev lite förlägen och försökte ta bort Carinas hand. Men hon var genast tillbaka.
-        - Så nu tar vi det lilla lugna, Hans-Erik. Nu skall tant Carina ordna upp detta.
Cissi såg ut att vara helt ställd och visste knappt åt vilket håll hon skulle titta men så småningom vandrade hennes blick mot min kuk som Carina smekte och runkade.
-        - Jag tror det behövs lite smörjning sa Carina plötsligt. Lutade sig fram och tog kukhuvudet i munnen och sög på det medan hon lät lite saliv rinna ner för skaftet
Med kuken glänsande av fukt fortsatte hon runka mig medan spänt följde hennes hands rörelser. Efter några minuters handarbete beklagade sig Carina med spelad trötthet i rösten
-         - Det här var jobbigt. Det tar sådan tid för er gubbar.
Cissi var nu knallröd i ansiktet och hennes bröstvårtor med knottriga vårtgårdar runt och hon stirrade oblygt på Carinas arbete och makade sig lite närmare händelsernas centrum. Jag kom allt närmare en utlösning och försökte hålla mig lugn för att få njuta av stunden. Men jag visste att det bara kunde sluta på ett sätt, Men ville försöka hålla mig och se om Cissi skulle komma med i spelet. Det var som om Carina läst min tankar och vände sig leende till Cissi
-       -  Kan du hjälpa mig, Cissi?
Cissi såg lite ställd, ja nästan chockad ut, över frågan och satt tyst med blossande kinder

 – Ja, det kan väl jag. Men det är ju din gubbe, svarade Cissi sa med lite nervöst darr på rösten
-        - Sånt här får jag göra jämt. Han springer inte bort från mig.
Carina makade sig undan och gav plats för Cissi som med darrande händer tog ett stadigt grepp om min kuk och började lite ryckigt att tvåhandsrunka mig.
Sensationen av att en helt, ja nästan i alla fall, okänd kvinna runkade mig var enorm. Jag kände hur det surrade av spänning i kuken och förstod att jag snart skulle komma men jag försökte dra ut på det och stakande bad jag Cissi:
-        - Snälla ta lite saliv på snoppen
Hon tycktes tveka. Tittade på Carina, som nickade ok.Så böjde hon sig ner och sög in ollonet i munnen men hon lät sina röda fylliga läppar glida ner för skaftet och släppte ena handens grepp och slukade så gott som hela kuken och gled så upp och precis när jag trodde hon skulle släppa taget om kuken med läpparna dök hon på nytt ner och slök mig igen. Känslan var hisnande att bli så gott som ”deepthrotad” av Cissi och nu tappade jag fullkomligt kontrollen. I ögonvrån såg jag hur Carina förvånat tittade på Ciss,i som från att ha varit blyg och avvaktande nu var i fullfärd med att ge mig en kvalificerad avsugning. Cissis tunga snodde runt ollonet och frenum och läpparna smet hårt åt om kukskaftet och med en hand runkade hon mig och den andra handen lekte med min pung som började dra ihop sig inför det annalkande sprutet.

Cissi lät återigen kuken försvinna in i sin mun nästan till roten för att sedan sakta låta den glida ut igen. Hon upprepade det tre gånger innan det var dags! Jag kände hur det drog ihop sig till orgasm och stönade fram en sprutvarning
-        - Nu kommer jag.
Jag försökte dra mig ur, men Cissi lät sig inte bekomma utan fortsatte sin raffinerade teknik och när jag kände sperman komma rusande i första ejakuationen, stönade jag fram ett desperat:
-        - Nuuuu! Stönande jag fram
Men Cissi behöll kuken i munnen och lät tungan rotera kring ollonet som spändes och sen kom den efterlängtade klimaxen! Jag stönade högt och juckade reflexmässigt mot Cissi som vant parerade mina rörelser och jag kände hur min nästa sats försvann in i Cissis varma mun. Jag förnam hur hon svalde någon gång men till slut rann det vid sidan och sipprade ut mellan henne läppar och ned över skaftet och hennes smala välmanikurerade fingrar. Genom hela min utlösning behöll hon kuken i munnen och förlängde den genom att hennes tunga lockade fram ytterligare några ryckningar i kuken. När min klimax lagt sig och kuken började slappna av lite släppte hon ut den ur munnen, svalde och slickade i sig resterna av sperman som fans på skaftet och hennes fingrar innan hon släppte greppet om mig och satte sig upprätt och log triumferande mot oss.
Carina var häpen över den vändning händelserna fått. Jag var bara matt och tillfredsställd.
-        -Det trodde ni aldrig, log Cissi mot oss och fnittrade
-        Hade Cissi inte varit min syster hade jag slagit ihjäl er båda, upplyste Carina lite småsurt
-        Men du sa ju att du ville ha hjälp
-        Jo, men inte så mycket
Då släppte förtrollningen och blandat med bubblande skratt kommenterades Cissis oväntade insats. Jag var inte sen att berömma Cissis hennes teknik:
-        Det är var jätteskönt. Förstår att du är duktig, Cissi med en sådan syster Carina som är riktig kärleksgudinna


Böjde men sedan fram till Carina, kysste henne och sa
-        - Carina, du är ju min absoluta favorit
-      -   Då får du lov att visa det. Inte bara ligga och njuta då andra kvinnor tillfredsställer dig

När jag satt mig upp igen frågade jag om jag kunde bjuda tillbaka på något sätt. Carina var som vanligt morskast och menade att det var min plikt mot henne.  Men samtidigt undrade hon om
-       -  Hur skall du orka med två krävande kvinnor? Du är ju ingen ungdom längre. Det är din tur att jobba.
-        - Jag lovar göra mitt bästa.

-       -  Då behöver du nog ha lite hjälp. Gå upp och ta en Viagra. Så får vi se sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar